Vienintelė mus valdanti jėga I d.

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманVisą pasaulį nulemianti jėga
Baal Sulamas, „Šamati“ „Nėra nieko kito, tik Jis“: Pasakyta: „Nėra nieko kito, tik Jis“, o tai reiškia, kad nėra jokios kitos jėgos pasaulyje, kuri turėtų galimybę ką nors atlikti prieš Kūrėją. Arba, paprasčiau tariant, nėrą pasaulyje nieko, išskyrus Kūrėją.
O tai, kad žmogus mato, jog yra pasaulyje daugybė jėgų, neigiančių vienintelės aukštesniosios jėgos egzistavimą, priežastis ta, kad toks Paties Kūrėjo noras: Jis nori supainioti žmogų, kad neva yra daugybė jėgų, galimybių, pirminių priežasčių visam tam, kas egzistuoja. Ir visa tai tam, kad žmogus, painiodamasis, rastų, apibrėžtų, įsisąmonintų, įrodytų pats sau, kad nėra nieko kito – tik Kūrėjas.
Pasaulyje viešpatauja viena vienintelė jėga. Ji nulemia visą pasaulį, veikia kiekviename iš mūsų, kiekvienoje ląstelėje tiek mūsų gyvūniniame kūne, tiek dvasiniame (t.y. sielose). Visi esame šios jėgos lauke. Ji supa mus, valdo mus, atlieka absoliučiai viską. Ir mūsų egzistavimas – atskleisti jos vienatiškumą.
Bus tęsinys…
#256630

Iš 2019 m. lapkričio 24 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Atskleisti save Kūrėjo suvokimui

Pamatyti Kūrėją

Vienintelė, už viską atsakinga jėga

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>