Naujasis žaidimas

Dvasinis darbas

Klausimas: Sakote, kad turime įsivaizduoti save ištaisytos būsenos. Kaip įsitikinti, kad teisingai ją įsivaizduoju?
Atsakymas: Neįmanoma įsivaizduoti teisingos būsenos! Tą įvaizdį palaipsniui sukurs Šviesa. Ir tiktai Šviesa!
Mūsų mėginimai it vaiko pastangos, kuris atkakliai bando ko nors išmokti, jam nepavyksta, o jis ir toliau stengiasi. Esate matę, su kokiu užsispyrimu vaikas žaidžia ar bando ką nors padaryti. Galiausiai atsiranda mintys, jausmai, jis išsiugdo įgūdžius, tampa suprantančiu, patyrusiu suaugusiu žmogumi. Ir tik taip!
Čia neatskleidžiame nieko nauja. Mes naudojamės ta pačia Šviesa kaip kadaise vaikystėje, kai bandėme tapti suaugusiaisiais. Pasitelkiame tuos pačius gamtoje slypinčius principus. Daugiau nieko nėra! Tai − vienas ir tas pats dėsnis!
Tu stengiesi, statai kubelius, o jie nukrenta. Bandai surinkti lego, o tau nepavyksta. Šokinėji, bėgioji, kažką darai kaip beždžionėlė. Tačiau šios tavo pastangos pritraukia aukštesniąją Šviesą − tą paslėptąją, tave ugdančią gamtos jėgą.
Ji išlavino mus mūsų gyvūniniame lygmenyje ir mes tapome suaugusiais žmonėmis. Ir lygiai taip dabar sąmoningai žaidžiame aukštesniąją pakopą, kad ta pati jėga išvystytų mus iki savo lygio.
Ką tu žaidi, tuo ir tapsi! Tiktai taip!
Šiandien su jumis žaidžiame žaidimą „Tapti panašiems į Kūrėją“. Ir mums tai pavyks, jeigu ir toliau žaisime! Žaidimas − tai, kas augina žmones. Reikia įsivaizduoti, kad tu jau esi ten! Įsivaizduoti save suaugusį − tai svarbiausia: „O ką reiškia būti ant aukštesnės pakopos?“ Mes juk to norime, tad ir realizuokite tą savo norą! Fantazuokite: „O ką gi tai reiškia?“ Žaiskite tai! Tačiau jūs jau žaidžiate remdamiesi savo žiniomis.
Skaitote daug straipsnių, klausote pamokas: ką reiškia „aukštesnė pakopa“, „davimo savybė“, „aukščiau egoizmo“, „ekranas“, „rešimot“, „parcufai“, „Šviesa Chasadim“, „Šviesa Chochma“ ir t. t. Ką visa tai reiškia? Kaip įvyksta perėjimai? Bandykite visą laiką įsivaizduoti, kad jūs jau ten − ir jūs tapsite tuo! Tai visos gamtos veikimo principas. Lyginant su vaikų augimu − nieko naujo.

Iš 2012 m. kovo 23 d. pirmojo seminaro Europos kongrese Vilniuje

Daugiau šia tema skaitykite:

Draugai, įjunkite Šviesą!

Žaidimas – tai labai rimta

Žmogus, lipdantis save

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>