Kada atsikvošės pasaulis…

Krizė, globalizacija

Pranešimas: JT konferencijoje stabilaus vystymosi klausimais Rio+20 nebuvo pateikta apčiuopiamų poslinkių, negana to, pastebėtas atsitraukimas pasaulinės ekonominės krizės klausimu.
Industrinių šalių vadovai nesutiko su tuo, kad bet kokia kaina siekdami ekonominio augimo, jie stumia žmoniją į globalią katastrofą. Uraganas „Sendi“ neatkreipė dėmesio į klimato kaitos grėsmę, o kandidatai į prezidentus vienas per kitą varžėsi dėl iniciatyvų atkurti ekonominį augimą.
Išvada: Pasaulis grimzta į ekologinę, maisto ir ekonominę krizę, ir kol kas nedidelės mažumos interesai keliami aukščiau didžiosios daugumos, jos įveikti nepavyks. Vystymosi krizė reikalauja kurti naują civilizaciją, kurios centre bus žmogus.

Daugiau šia tema skaitykite:

Žemėje prasideda superaudrų era

Ekonomistai turi atsisakyti įprastų teorijų

Uraganai perspėja planetos gyventojus

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>