Laidavimas: ištirpti visuose ir kiekviename

Laidavimas, Moters dvasingumas

Klausimas: Kas yra laidavimas tarp moterų? Ar jis reiškiasi išoriniais veiksmais?
Atsakymas: Terminas „laidavimas“ (hebrajų kalba „arvut“) kilo iš žodžio „learvėv“ (sumaišyti). T. y. laidavimas – tai toks dviejų priešingų savybių susimaišymas, kad jų neįmanoma atskirti.
Kitaip tariant, žmonės, trokštantys būti susiję ir pastebintys vienas kitame visiškai priešingas sau savybes, susiglaudžia vienas su kitu, „įeina“ vienas į kitą – aš į jį ir jis į mane, ir mes tiksliai tinkame vienas kitam.
Juk gamtoje viskas taip ir sutverta. Pavyzdžiui, bitutė, kuri nutupia gėlelės taurelėje, sukurta tiksliai pagal gėlelės formą, kad tilptų joje, nepažeisdama surinktų visas žiedadulkes ir perneštų jas ant kito augalo. Viskas sukurta absoliučiai tiksliai! Tik Gamta / Kūrėjas galėjo taip sugalvoti.
Taip pat ir mes sutverti: vyriškoji ir moteriškoji dalys įeina viena į kitą ir visiškai idealiai kontaktuoja, susijungia ir pasipildo.
Laidavimas – tai toks abipusis darbas, kai aš garantuoju, kad būsiu tau viskuo, o tu – man, t. y. visi visiems, juk toks abipusis ryšys būtinas kiekvienam iš mūsų. Suprasdami ir įsisąmonindami šį judėjimą vienas kito link, mes sukuriame abipusį laidavimą.

Iš 2013 m. sausio 6 d. virtualiosios pamokos

Daugiau šia tema skaitykite:

Idealus moteriškas susijungimas

Skirtumų nykimas dvasiniame darbe

Motinos kelias

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>