Kodėl nejaučiame Kūrėjo?

Kūrėjas, Realybės suvokimas

Klausimas. Kūrėjas jau dabar kalba su mumis, tik mes to nesuprantame, nepagauname?
Atsakymas. Kūrėjas – tai vienintelė jėga, užpildanti visatą ir viską valdanti.
Ji valdo viską, kas egzistuoja tikrovėje: mūsų visatą, žvaigždes, jėgas veikiančias Žemę, Saulės ir Mėnulio judėjimą, mano gyvenimą ir gyvenimą kiekvieno iš 7 milijardų žmonių, negyvąją gamtą, augalus ir gyvūnus, visas mūsų mintis ir norus.
Tai jėga, kuri savyje laiko visą tikrovę ir užpildo visatą. Jos programa – bendros evoliucijos būdu vesti žmoniją, t. y. labiausiai išvystytą pasaulio dalį būtinybės atskleisti Kūrėją link.
Klausimas. Jeigu Kūrėjas organizuoja visą mūsų gyvenimą, tai kodėl to nejaučiame?
Atsakymas. Nes tai yra paslėpta nuo mūsų. Mums atrodo, kad mūsų gyvenimas priklauso nuo mus supančių žmonių ir aplinkybių. Nematome, kad viskas ateina iš Kūrėjo:  neturime tų jutimo organų, kuriais būtų galima Jį pajausti.
Kūrėjas mums kalba per viską, kas vyksta mūsų gyvenime, bet mes nesuprantame Jo kalbos. Apskritai, be manęs, nieko neegzistuoja: tik aš ir Kūrėjas, kuris nuolatos su manimi kalba. Visi pokyčiai, kuriuos jaučiu: geras ar blogas oras, saulės šviesa, šiluma, šaltis, mano jausmai ir mintys – viskas ateina iš Kūrėjo.
Bet aš to nesuvokiu, visų pirma todėl, kad nejaučiu būtinybės pažinti Kūrėją. Neturiu tokio stipraus poreikio Jį atskleisti, nejaučiu, kad tai yra vienintelis dalykas, kurio trūksta mano gyvenime.
Jeigu Kūrėjas tikrai taps man reikalingas, tai gausiu metodiką, kuri vadinasi kabalos mokslas. Jis aiškina, kaip atskleisti Aukštesniąją jėgą. Pažinti – vadinasi – atskleisti. Kūrėjo atskleidimas vyksta ištaisant žmogaus vidinį suvokimą.

Iš 2015 m. vasario 5 d. 516-ojo pokalbio apie naująjį gyvenimą

Daugiau šia tema skaitykite:

Tikrovės suvokimas paprastoje Šviesoje

Pasaulis, kuriame „Nėra nieko kito, išskyrus Jį“

Žvilgsnis į Kūrėją iš kūrinio pozicijos

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>