Kaip įvertinti dvasines pastangas?

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ar galima ir ar reikia įvertinti savo pastangas? Jei taip – kaip tai atlikti teisingai?
Atsakymas. Dabar negalite įvertinti savo pastangų, nes negalite tiksliai sugraduoti norų, Šviesos ir ekrano. Kol kas neturite galimybės tinkamai dirbti su savo vidiniais elementais. Bet ateityje galėsite tai daryti.
Įgiję antiegoistinį ekraną, kuris leis dirbti kuriant bendrą kli (indą) nepriklausomai nuo to, kas vyksta jūsų egoisme, galėsite tiksliai apibrėžti ir sugraduoti visas savo pastangas, išvysite, kokią Šviesą į juos gaunate. Kol neturite ekrano, dirbate aklai.
Klausimas. Besitreniruodamas sportininkas mato, kaip auga raumenys, o čia viskas aklai…
Atsakymas. Esmė ta, kad tai jau atlygis matyti kaip auga raumenys, ir tuomet dėl to dirbsite. Todėl, kad mūsų negasdintų, mums neparodo, kiek išaugome, kol atsiras ekranas, ir įstengsime būti nepriklausomi nuo savo pastangų rezultato, kad stengtumėmės visiškai neatlygintinai.
#233373

Iš 2018 m. balandžio 22 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Apdovanojimas – tai atspindėta Šviesa

Nematomas apdovanojimas

Dvasinis atlygis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>