Išeiti į pirmąją dvasinę pakopą

Dvasinis darbas, Grupė, Valios laisvė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kam mums duota laisvės iliuzija?!
Atsakymas. Valios laisvė – tai ypatinga tema: kaip mums pakilti virš savęs, išsilaisvinti nuo savęs, nuo savo egoizmo, kaip atitrūkti nuo jo. Peržiūrėkite rytines pamokas šia tema. Pamatysite, kaip turime imti dirbti su egoizmu, kokius pratimus atlikti.
Be to pratimai visiškai realūs. Reikia tiesiog pajungti save prie grupės, ištirpti joje. Tai tas pats, kas ištirpti Kūrėjuje, įeiti į pirmąją dvasinę pakopą. Tu įeini į ją, kaip sėklos lašas į motinos įsčias, ištirpsti ten ir imi vystytis.
Kitaip tariant, tu kaip sėklos lašas, ir be noro lašo daugiau nieko neturi. Įeini į supančią aplinką, prilimpi prie jos. Iš jos gauni viską, ką tik ji gali tau duoti. Nekeli jokių salygų, nekeli jokių klausimų, nieko – tik sugeri į save viską, ką ji gali duoti. Tai ir yra geriausia būsena šiandien – įėjimas į pirmą dvasinio pasaulio pakopą.
Linkiu jums rasti tą pakopą. Ji – dešimtuko viduje, grupėje.
Dienos metu turite atlikti tuos pratimus, ir išvysite, kaip imsite iš tiesų kilti, elgtis prieš savo egoizmą, skrajoti virš jo.
#250581

Iš 2019 m. gegužės 12 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Pajausti dvasinį pasaulį

Ar laisvai renkamės tarp gėrio ir blogio?

Dešimtukas kaip susiliejimo instrumentas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>