Kabalistinės grupės tikslas II d.

Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманYpatinga karta
Didis kabalistas Baal Sulamas rašė, kad esame ypatinga karta, nes turime mokytis kabalos būtent grupėje. Darbas grupėje prasidėjo su Baal Šėm Tovu ir pamažu vystėsi iki mūsų laikų.
O dabar turime pradėti formuoti mini-vienybes dešimtukuose, kad kaip nors parodytume pasauliui, kaip galime susivienyti, kur eiti ir ką su tuo daryti, kitaip tariant, turime parodyti pasauliui pavyzdį, kokia bus jo ateitis.
Klausimas. Vadinasi, žmonių grupė ar visa žmoniją – tai vieta, kur atsiskleis aukštesnioji jėga – Kūrėjas?
Atsakymas. Taip, būdami šiame pasaulyje, šiame gyvenime turime suvokti visus pasaulius.
Klausimas. Kūrėjo atskleidimą galimą palyginti su mūsų jaučiama traukos jėga? Tarp mūsų irgi yra tam tikra traukos jėga sociumo lygmenyje.
Atsakymas. Taip. Tačiau esmė ta, kad nejaučiame aukštesniosios jėgos, nes kiekvienas iš mūsų yra individualioje paslėptyje jos atžvilgiu.
Todėl mums duodamas kabalos mokslas, galintis kiekvienam padėti individualiai ją atskleisti, tačiau taip mes būtinai turime sudaryti tam tikrą bendrą visumą – grupę, dešimtuką, kur imsime jausti esą panašūs į aukštesniąją jėgą.
Bus tęsinys…
#257859

Iš 2019 m. kovo 6 d. TV laidos „Kabalos pagrindai“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kabalistinės grupės tikslas I d.

Atskleisti Kūrėją mintyse ir jausmuose

Vieta, kur mums atsiskleis Kūrėjas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>