Susitikimo vietos nepakeisi

Dešimtukas, Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKas kad dar neatskleidžiau dvasinio pasaulio, bet jau džiaugiuosi tuo, kad nebegyvenu kaip paprastas gyventojas šiame pasaulyje, o dirbu kabalistinėje grupėje. Kūrėjas atvedė mane į grupę ir pasakė: „Pasirink šį gerą likimą!“.
Kitaip tariant, Jis paruošė ir atskleidė man mano vietą amžinoje sistemoje, kur visi esame. Nusipelniau to, kad Kūrėjas tikslingai užsiima manimi ir laiko mane už rankos, kasdien atvesdamas į grupę, kaip mama, kuri pirmąsyk atvedė mane į vaikų darželį.
Kūrėjas atveda mane ir sako: „Štai tavo grupė, susijunk su jais ir vienybės viduje imsi pažinti Mane. Negaliu tau padaryti daugiau nei atvesti į grupę. Visa kita turi daryti grupėje: mes susitiksime su tavimi grupėje. Joje atsiskleisiu įvairiais pavidalais: kaip auklėtojas, kaip draugas, tačiau jei susijungsi su ta grupe, imsi Mane atskleisti ir augti dvasiškai“.

#273330

Iš 2020 m. lapkričio 2 d. rytinės pamokos „Tikėjimas aukščiau žinojimo“

Daugiau šia tema skaitykite:

Grupė – Kūrėjo tyrimo laboratorija

Kaip materiali grupė gali veikti dvasinį pasaulį?

Grupė – energijos kaupiklis

 

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>