Kaip priartėti prie Mokytojo?

Dvasinis darbas, Kabalos mokymasis, Mokytojas ir mokinys

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Iki tol, kol žmogus sutiko Mokytoją, kas jį nukreipia ir per ką jis gauna taisančią Šviesą? Ar žmogus jau nuo gimimo susietas su savo būsimu Mokytoju ir nesąmoningai juda jo link, yra vedamas iš aukščiau, kaip tai nutiko Jums?
Atsakymas. Taip nutinka su visais. Nieko negalima pakeisti! Nėra jokių atsitiktinumų! Tai likimas, kuris nukreipia ir atveda žmones vienus pas kitus.
Klausimas. Mokytojas tik tinkamai nukreipia savo mokinius ar ir užpildo jų dvasinius norus?
Atsakymas. Mokytojas daro viską, nes jūsų atžvilgiu jis – aukštesnis parcufas. Jis jus palaiko, įkvepia, padeda pakilti. Per jį jums ateina taisanti Šviesa, užpildymas ir t. t.
Klausimas. Kaip mokinys gali priartėti prie mokytojo, juk Jūs turite tiek daug mokinių?
Atsakymas. Priartėti – reiškia pasistengti išpildyti tai, ką mokytojas pataria. Gali būti bet kuriame planetos taške, o gali sėdėti šalimais – neturi reikšmės. Viskas priklauso nuo tavo pasirengimo atlikti tai, ko nori mokytojas. O tai – darbas grupėje, mokymasis, platinimas.

Iš 2018 m. kovo 11 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Mokytojas ir mokinys

Mokytojo ryšys su mokiniu

Mokytojo vaidmuo vystant sielą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>