Konflikto priežastis – Jungtinės Tautos!

Krizė, globalizacija

Pranešimas: Gazos gyventojai nenori dirbti, „statyti ant kojų“ vaikus. Juk visi ir taip sotūs, aprengti, vakcinuoti, vaikai mokosi mokyklose Jungtinių Tautų įsteigtos UNRWA dėka. Gazos jaunimas svajoja kur nors išvažiuoti, įgyti išsilavinimą, sėkmingai dirbti, tačiau jiems to neleidžia tarptautinės labdaringos organizacijos ir socialiniai darbuotojai, kurių karjera priklauso nuo nesibaigiančio tankiai apgyvendintos Gazos skurdo. Panaši situacija yra ir kituose musulmoniško pasaulio kampeliuose.
Replika: Tai viena vertus, o kita vertus – Hamaso, Irano kurstymas. Štai ir daroma palestiniečių tautos problema. Tačiau yra viltis:
Pranešimas: Krizė sugriaus didžiausių musulmoniškų valstybių ekonomikas. Daugiau kaip 20 proc. Irano BVP išleidžiama subsidijoms, skirtoms vargingai gyvenančiųjų prekėms įsigyti. Naftos kainų kritimas nulems proficito atsargų sumažėjimą 60 mlrd. dolerių – ir Achmadinedžadas pasibaigs.
Replika: Krizė privers liautis „maitinti“ JT – ir pasibaigs JT „labdaringumas“, išnyks kraunantys savo kišenes emisarai, išnyks jų sukurta ir jiems turtus nešanti Palestinos problema.
Papildymas: Yra dar daugybė panašių pavyzdžių, kaip dėl praturtėjimo inteligentiškai naikinami žmonės. Pavyzdžiui, iki 40 proc. platinamų vaistų yra neveiksmingi arba netgi kenksmingi. Ir šis mulkinimas, mums parduodant nereikalingus ir netgi kenksmingus vaistus, liausis tik perauklėjus pardavėjus… Žodžiu, sutelkime viltis į krizę!
Paskutinė naujiena: BBC priėmė sprendimą nesuteikti eterio laiko reklamai, raginančiai rinkti aukas palestiniečiams Gazos sektoriuje.
Valstybinės korporacijos atstovai aiškino, jog BBC nėra tikra, kad humanitarinė pagalba pasieks tuos, kam skirta, t.y. taikius piliečius, ir neatsidurs kovotojų rankose. Kaip pažymi naujienų agentūra Associated Press, dauguma privačių britų telekompanijų taip pat nepageidavo vykdyti panašios misijos.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>