Pagal dvasinio pasaulio dėsnius

Dvasinis darbas, Grupė, Pamokos

каббалист Михаэль ЛайтманDvasiškai tobulėti – tai labiau susijungti su draugais, kreiptis į Kūrėją, atskleisti Jį iš bendro vienybės taško. Ši būsena reiškia, kad jūs kartu su Kūrėju.
Tuomet galite pakelti vienybės tašką iki nuolatinės vienybės lygmens. Čia nėra nieko sudėtingo, kaip 1+1=2. Visa problema ta, kad nenorite apie tai klausyti ir to išgirsti.
Klausimas: Kaip kreiptis iš vienybės su Kūrėju taško, jeigu aš didžiulis egoistas ir be savęs nieko nejaučiu?
Atsakymas: Stenkis kreiptis į Kūrėją kaip savo grupės atstovas, ir taip eisite pirmyn. Kiekvienas kreipiasi į Kūrėją dešimtuko vardu, ir prašo, reikalauja, kad Kūrėjas vestų jus pirmyn.
Klausimas: Kitaip tariant, stengiuosi suformuoti tą prašymą ir iš karto įsivaizduoju draugus, dešimtuką, mintį iš vienybės būsenos?
Atsakymas: Tu jauti juos drauge ir iš bendro jausmo kreipiesi į Kūrėją.
Klausimas: Bet jei viskas nulemta iš aukščiau, kaip kad sako kabalistai, tai žalingi draugų įpročiai irgi iš Kūrėjo. Ar tie, kas studijuoja kabalą, gali juos ištaisyti?
Atsakymas: Galime ištaisyti viską, ką panorėsime, jeigu tik veiksime pagal dvasinio pasaulio dėsnius.

#323039

Iš 2023 m.  gruodžio 29 d. pamokos pagal Rabašo straipsnį

Daugiau šia tema skaitykite:

Dvasinio suvokimo matai

Dėsniai, kuriuos mums teks atskleisti

Viską nulemia dvasinio pasaulio dėsniai

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>