Palenkti pasaulį į gėrį

Dvasinis darbas, Izraelis ir pasaulio tautos, Izraelis šiandien, Ketinimas, malda

каббалист Михаэль ЛайтманGyvename karo metu ir tikimės, kad kasdien bus paskutinė karo diena. Ir reikia sustiprinti ryšį tarp mūsų, nes tik per vienybę priartinsime sau Kūrėją, kad Jo jėga mus apgintų ir atneštų visiems taiką.
Meldžiamės už mūsų draugus, kurie yra fronte, už visus kareivius, ir už tuos, kurie pateko į nelaisvę, ir tikimės, kad netrukus visi taikiai grįš namo gyvi ir sveiki. Studijuosime kabalistinius straipsnius, kurie padeda mums kreiptis į Kūrėją ir prašyti Jo pagalbos.
Reikia tikėti, kad visa, kad vyksta, ateina iš Kūrėjo ir Jis viską daro optimaliai, kad priartintų mus prie Savęs. O jeigu mums atrodo, kad Kūrėjo poveikis ne itin geras, vadinasi nesame pasirengę kitam keliui, ir vienintelis būdas tarpusavyje susijungti ir užmegzti ryšį su Kūrėju esant toms sąlygoms, kurias Jis mums duoda.
Paprašysime Kūrėją padėti mums kuo greičiau susilieti su Juo, kad visi pajaustume aukštesnįjį valdymą mums, visam pasauliui ir kad suprastume, kad „Nėra nieko kito tik Jis“, gero ir kuriančio gerą. Tik norėdamas mums gėrio, Jis atlieka su mumis tokius veiksmus. Ir jeigu labiau susivienysime, tai pajausime, kad Kūrėjas arti ir veda mus taisymosi keliu.
Už kiekvieno draugo stovi Kūrėjas, viena aukštesnioji jėga, be jos nėra nieko. Ta jėga valdo mus ir apskritai visą pasaulį, įskaitant mūsų priešininkus ir priešus. Todėl reikia suprasti Kūrėjo poveikį ir padaryti viską, kad Jo santykis su mumis pasikeistų į gėrį.

#318915

Iš 2023 m. spalio 10 d. pamokos „Laikomės tvirtai už „nėra nieko kito tik Jis““

Daugiau šia tema skaitykite:

Taika – pusiausvyra tarp dviejų jėgų

Suprasti karo prasmę

Laimėti kare su blogiu

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>