Pakilti virš visų skirtumų

Klausimai ir atsakymai

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Yra daugybė požiūrių, kaip pašalinti diskriminaciją, grįstą lytine, seksualine orientacija ir skirtingomis fobijomis: tai juridinė veikla, kai valstybė palaiko įstatymais, ugdančios ir šviečiančios programos, pilietinis aktyvumas, kai žmonės veikia iš apačios.
Ką pridėtumėte prie šių programų? Kokias žinias turi gauti žmogus, kad atsikratytų visų mūsų bendravimui trukdančių veiksnių?
Atsakymas: Mūsų pasaulio lygmenyje nieko negalėsime ištaisyti. Mums reikia pakilti aukščiau, į davimo ir vienybės savybes.
Žinoma, galima, tarkim, afroamerikiečius siųsti į universitetus ir suteikti jiems išsilavinimą, tačiau psichologiniai skirtumai tarp žmonių vis tiek išliks.
Norint pašalinti skirtumus, reikia pakilti virš jų į bendrą visų žmonių šaknį, nuo skiriančios egoistinės savybės prie altruistinės vienybės savybės. Tik tuomet pasiseks.
Sprendimas kitame lygmenyje.

#275407

Iš 2020 m. spalio 14 d. TV laidos „Komunikacijos įgūdžiai“

Daugiau šia tema skaitykite:

Susivienyti, nepaisant visų skirtumų

Įveikti neigiamus įsitikinimus

Kaip atsikratyti rasistinių įsitikinimų?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>