Mes pajėgūs būti aukščiau žvaigždžių

Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Ką kabala sako apie 2012 metus, kuriais, daugelio nuomone, turi  atsitikti svarbių įvykių?
Atsakymas: Kabala neturi ką pasakyti šiuo klausimu. Baal Sulamas sakė, kad nuo 1995 metų kabalos mokslas taps atviras visam pasauliui ir žmonės ims jo reikalauti, suprasdami, jog jis skirtas gyvenimo ištaisymui.
Žvaigždžių, „sėkmės ženklų“ išsidėstymas, taip pat kiti gamtos požymiai rodo, jog gali įvykti įvairių procesų. Tačiau kabala apie juos nekalba, ir ne dėl to, kad jais netikėtų, o todėl, kad viskas priklauso nuo mūsų elgesio, juk ištaisymas priklauso nuo mūsų. Viskas, kas turi įvykti ateityje gero ar blogo, priklauso nuo dabartinių mano veiksmų.
Todėl aš turiu siekti visiško pasaulio ištaisymo jau šią akimirką ir tada nulemsiu savo ateitį, taigi ir 2012 metus.
Visi pranašai ir orakulai kalba apie pasaulio judėjimą į tikslą gamtos, kančios keliu, nedalyvaujant žmogui. Tačiau žmogus gali pakeisti viską. Juk visi ženklai, kuriuos matome, priklauso negyvajai gamtai. O mes esame trimis pakopomis aukščiau (negyvoji gamta – augalinė – gyvūninė – žmogus) ir mes pajėgūs būti aukščiau žvaigždžių bei jų ženklų. Kabala parodo, jog galima visiškai valdyti savo likimą, panaikinti bet kokius gamtos grasinimus bet kuriame jos lygmenyje! Tai ir yra mūsų valios laisvės realizavimas.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>