Patikimos ateities raktas

Dvasinis darbas, Valios laisvė

Klausimas. Kaip žmogus gali valdyti savo mintis, kad nenusidėtų?
Atsakymas. Žmogui nepavaldžios jo mintys. Jis apskritai negali savęs valdyti. Argi aš esu pats sau šeimininkas?! Kur tai matyta?! To nėra!
Bet privalau pažadinti aplink save teigiamą jėgą tiek, kad ji darytų man poveikį ir palaikytų mane. Tuomet aš valdysiu save.
Visada formuojame savo būseną išorinių jėgų, aplinkos, visuomenės padedami, palaikomi. Pats žmogus jos nevaldo. Jis nežino, kokia jo būsena bus po minutės, kaip gi jis gali valdyti?
Žmogus gali užsitikrinti savo ateitį, tik parengęs visus išorinius indus / norus. Rūpindamasis, kad artimas turėtų garantuotą ateitį, jis užtikrina savąją.
Jeigu žmogus yra sistemos dalis, tai kaip jam gali rūpėti, kas nutiks jam asmeniškai? Jis priklauso nuo sistemos. Svarbiausia, kad sistema suformuota taip, jog žmogui duota valios laisvė ją sustiprinti, o tada jis gali pasitikėti savo ateitimi. Niekada žmogus neturės daugiau nei kyla iš sistemos, kurią jis parengė. Jeigu parengė nepakankamai, tai gaus smūgių, priversiančių suvokti būtinybę ją parengti.

Iš 2014 m. gegužės 27 d. pamokos pagal „Knygą Zohar“

Daugiau šia tema skaitykite:

Ką pliekia Kūrėjo smūgiai

Šis darbas žmogui!

Atskleisiu jums paslaptį…

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>