Pažintis su kabala

Kabalos mokymasis

Klausimas. Ar kabalos studijos nepadaro žmogaus tingiu superegoistu, siekiančiu užsiimti tik dvasiniais dalykais ir nenorinčiu dirbti materialiame pasaulyje?
Atsakymas. Kai susidomi kabala, ji tave taip įtraukia, kad negali užsiimti niekuo kitu.
Aš atradau kabalos mokslą vadovaudamas odontologijos klinikai, kurioje dirbo 11 gydytojų, neskaitant techninio personalo. Man pasidarė labai sunku tvarkytis su verslu, nes aš staiga įsitraukiau į tokią sritį, kuri ėmė verti prieš mane naują pasaulį. Ir nors kabaloje viskas buvo neaišku, ši „tuštuma“ žėrėjo ir traukė.
Tu pradedi matyti, kaip kūrėsi šis pasaulis, iš kur jame atsirado dėsniai ir jų pasekmės, kas vyksta su žmogumi. Viskas, ką kabala atskleidžia žmogui, iš tikrųjų sukrečia. Be to, visa tai turi labai konkretų ir aiškų pavidalą.
Tu įgyji visiškai tikslų požiūrį į pasaulį – tokį, kurio nesuteikia nė vienas mokslas. O visa kita praranda savo reikšmę ir tampa tau visiškai nesvarbu, įskaitant ir šį pasaulį. Paprastai pirmieji pažinties su kabala mėnesiai praeina kaip grynas „rožinis rūkas“.
O paskui  palaipsniui prasideda prabudimas, kai rūkas pamažu sklaidosi ir žmogus pradeda kažkaip orientuotis.
Kitaip tariant, pirmoji pažintis su kabala pribloškia, nes prieš tave atsiskleidžia kita, labiau išorinė sfera lyginant su mūsų pasauliu. O paskui pripranti prie to, – tiesa, tai gali trukti ilgai.
Pažintis su Aukštesniuoju pasauliu sukrečia žmogų ne ką mažiau nei pažintis su kabala.

Iš 2016 m. balandžio 10 d. pamokos

Daugiau šia tema skaitykite:

Kad laiko užtektų viskam

Pagrindinis žmonijos darbas

Begalinis flirtas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>