Jeigu matai savo negatyvias savybes…

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ką daryti, kai atrandi savyje negatyvių savybių, kurių anksčiau nematei? Kaip su tuo kovoti?
Atsakymas. Nereikia kovoti! Kūrėjas atskleidžia jums jūsų vidų, parodo jūsų tikrąją esmę. Laiminkite Jį už viską, kas vyksta.
Egoizmo augimo atskleidimą mes vadiname pakilimu pagal kairiąją liniją. Atitinkamai jums reikia dirbti dešiniojoje linijoje, kad subalansuotumėte kairiąją.
Kai kairioji ir dešinioji linijos taps viena kitos atžvilgiu santykinai labai didelėmis, tarp jų jūs atskleisite Kūrėją – savybę, kuri valdo jus, ir nuo kurios jūs visiškai priklausomas. Susijungęs su Juo, jūs galėsite Jį paveikti ir taip lemsite visas savo būsimas būsenas, savo likimą.
#227898

Iš 2017 m. gruodžio 10 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Vidurio linija aukščiau meilės ir neapykantos

Mokyti Kūrėjo profesijos

Siekti tiktai gero

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>