Ar keičiasi sielos atgimimų skaičius?

Dvasinis darbas, Kūnas ir siela

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ar gali užsiėmimai kabalos mokslu sumažinti atgimimų skaičių, ar sielos vystymosi programa nekintama ir nieko pakeisti neįmanoma?
Atsakymas. Atgimimų niekas neužsako, jų nei daugiau, nei mažiau. Kiek vystotės dvasiškai, kokia jūsų asmeninė būsena ir vieta bendroje sieloje, lemia jūsų judėjimą iš viršaus žemyn, įėjimą į mūsų pasaulį, kilimą ir t. t.
Ką reiškia „įėjimas į mūsų pasaulį“? – Pasinėrimą į mūsų pasaulio egoizmą ir kilimą į Aukštesniojo pasaulio egoizmą.
Turite judėti tik viena kryptimi – kiekvienu momentu siekti maksimalaus susijungimo su bendru sielos indu (kli) ir atskleisti Kūrėją jame.
Klausimas. Ar kiekvienam žmogui yra numatytas metų kiekis jo dvasinei programai įgyvendinti?
Atsakymas. Ir taip, ir ne. Iš viršaus numatoma programa, bet ji neverčia žmogaus. Jei jis atlieka savo funkciją, realizuoja savo galimybes, tai viskas vyksta normaliai. Jei ne, pasilieka „kartoti kursą“.
Klausimas. Mes atgimstame kaip individualios sielos ar kaip dešimtukas, grupė?
Atsakymas. Šito aš jums negaliu paaiškinti, nes dingsta dešimtuko, „aš“, draugų pojūtis. Visa tai įgauna kitą formą. Dingsta jūsų individualumas, kurį jūs dabar jaučiate, kaip savo egoistinį „aš“.
#246184

Iš 2019 m. sausio 20 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Negrįžti į šį pasaulį

Persikūnijimai – dvasinių būsenų kaita

Apie sielų persikūnijimą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>