Kaip neprarasti savęs?

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Šiandien suvokiu, kad esu. Tai kažkaip leidžia man susivokti šiame pasaulyje. Studijuodamas jūsų straipsnius, vaizdo įrašus, dažnai girdžiu, kad Kūrėjo suvokimas – tai susiliejimas su Juo. Bet aš bijau, kad jei priartėsiu prie Kūrėjo ir su Juo susiliesiu, tai manęs neliks. Kokia tai baimė ir kas yra susiliejimas su Kūrėju?
Atsakymas. Susiliejimas su Kūrėju pasiekiamas, kai išgaruoja jūsų egoizmas, sumenksta jo svarba. Atsiranda davimo savybės svarba, kurią vadiname Kūrėju. Davimas tampa svarbiau visų kitų jūsų savybių, jėgų, ketinimų.
Kitaip tariant, davimo, ryšio, meilės viskam, kas yra „ne manyje“, savybė, ir yra priemonė, kuri suartina su Kūrėju. Tai ir yra dvasinė savybė. Jei pajaučiate, kad ji jau atsiskleidžia jumyse, vadinasi, esate teisingame kelyje.
Klausimas. Ar kartu su tuo neprarandu savo individualumo?
Atsakymas. Nieko neprarandate, nes ta savybė, kurią įgysite, taip pat išauga iš jūsų egoizmo, tik yra priešinga jam.
#261003

Iš 2020 m. sausio 26 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Kam reikia išsaugoti individualumą?

Nenoriu būti skruzdėle!

Kad prašymas pasiektų Kūrėją

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>