Prognozė: kas bus su koronavirusu?

Krizė, globalizacija, Platinimas, Sveikata

Kokią prognozę galima duoti kalbant apie koronaviruso epidemiją? Ar ji sklis po pasaulį toliau ar ją galima sustabdyti? Čia yra keletas apsaugos lygmenų.
Pirmiausia, tai priklauso nuo kabalos mokslo platinimo, nuo to, ar žmonės bent jau išgirs apie pasaulio pusiausvyrą ir harmoniją, apie teisingus ryšius žmonių visuomenėje, apie tai, kad gamta įpareigoja mus tam, o tai, jog neatitinkame gamtos dėsnių, sukelia visus tuos virusus. Tai reikia paaiškinti ir skleisti per visus socialinius tinklus. Viskas mūsų rankose.
Nereikia baimintis, kad esi mažas ir nuo tavęs nieko nepriklauso. Mums reikia atlikti darbą, paaiškinti, kad gamta kreipia mus į savo tikslą, ir turime pagal tai veikti. Negalėsime išsivaduoti iš koronaviruso – jei ne jis, atsiras kiti. Taisymosi pabaigos epocha – tai sustiprintų smūgių laikas.
Kabala moko, kad pats geriausias vaistas nuo viruso – vienybė tarp žmonių. Tačiau žmonija rado kitą, priešingą priemonę epidemijai įveikti: izoliaciją, kad neužkrėstų vieni kitų. Atrodytų, kad yra prieštaravimas, bet ne: vienybė tokiomis sąlygomis ir yra izoliacija.
Rūpestis kitais esant tokiai epidemijai – tai atsiskyrimas, izoliacija. Mano meilė artimui pasireiškia tuo, kad atitolstu nuo kitų fiziškai. Nuo to tampu jiems viduje, dvasia artimesnis, juk jaudinuosi dėl jų, ir dėl to fiziškai nutolstu. Mano nutolimo veiksmas kaip tik ir bus susijungimas.
#261265

Iš 2020 m. kovo 5 d. pamokos pagal straipsnį „Taika“

Daugiau šia tema skaitykite:

Už ką gamta mus baudžia koronavirusu?

Skiepai nuo koronaviruso

Kada pasibaigs koronavirusas?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>