Anuliuok save – ir pradėk gyventi

Dvasinis darbas

Dvasinio embriono būsena  –  tai visiškas savęs anuliavimas prieš Aukštesnįjį. Akivaizdi analogija su šiuo pasauliu – juk vaisius taip pat  nieko nesirenka, – ne taip, kaip naujagimis, kuris nevalgo, jei nenori.
Embrionas maitinamas tiesiai per bambagyslę. O tam turi gauti antiegoistinį ekraną, jungiantį jį su motina.
Būti embrionu – didžiulis darbas. Rodos, kas čia tokio – išaugti iš sėklos lašelio iki kažkokių 3 kilogramų svorio. Bet jis išauga ne šiaip iki tam tikro svorio – jis išauga 125 pakopomis!
Pasakyta: „Motinos vandenyse vaisius pasaulį mato nuo krašto iki krašto, žvakė dega viršum jo galvos, ir jis mokomas visos Toros“ – visos Begalybės Šviesos (NARANCHAI).
Jis gauna ir gali įsisavinti tik tiek, kiek anuliuoja save prieš motiną – ir tai turi vykti visose pakopose, iki pat išsitaisymo pabaigos.
Ekranas jam reikalingas tam, kad, anuliavęs savo ego, egoizmu negalėtų sutrukdyti jokiam Aukštesniojo veiksmui. Tarsi jis liktų sėklos lašeliu iki pat savo gimimo, o 3 kilogramų svoris susiformuotų dėl savęs paties anuliavimo.
O iki tol, kol tampi tuo sėklos lašeliu, dvasiniame pasaulyje tu paprasčiausiai neegzistuoji! Anuliuok save dvasinio pasaulio atžvilgiu pačiame pradiniame lygmenyje, anuliuok visą savo egoizmą prieš tau duotą tašką širdyje, tada tapsi dvasinės sėklos lašeliu ir pateksi į aukštesniojo parcufo motiniškas įsčias.
Ir tenai išvysi visus savo draugus – jie jau laukia tavęs! Kad dvasinis vaisius imtų augti ir vystytis, trūksta tik tavęs! Vienam tai neįmanoma – reikia visiems susijungti vienos bendros motinos viduje. 

Daugiau šia tema skaitykite:

Dvasinio gimimo metodika

Kaip tapti dvasiniu embrionu

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>