Tikrasis malonumas

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Jei kūrimo tikslas – suteikti malonumą Kūrėjui, tai kodėl mėgaudamasis nerealizuoju kūrimo tikslo?
Atsakymas. Kūrimo tikslas ne mėgautis. Juk mėgaudamiesi patenkinate savo gyvūninį egoizmą – ne daugiau. Tai ne malonumas. Mes kaip maži vaikai, kuriems atrodo, kad jiems gerai, kai jie valgo ką nors saldaus.
Tikrasis malonumas tada, kai jūs absoliutūs, amžini, tobuli, ištirpę, išsitęsę per visus pasaulius ir jums nėra jokių ribų – niekaip ir niekur. Būtent tai ir yra absoliutaus užpildymo būsena. Tokią būseną turime pasiekti.
O tam mums reikia ne šiaip mėgautis savo mažais laikinais kūneliais, o pakilti į ryšio su kitais lygmenį, kai jus visus drauge užpildo Kūrėjas.
#248670

Iš 2019 m. kovo 17 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip nepulti į mėgavimąsi dėl savęs

Amžinas malonumas ir žemiškasis gyvenimas

Amžinas malonumas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>