Kiekvienam sielos tipui

Kabalos mokymasis

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Girdėjau, kad norint patekti į dvasinį pasaulį, pakanka vieno puslapio kabalisto užrašyto teksto. Kodėl gi buvo parašyta daugybė knygų, tūkstančiai puslapių?
Atsakymas. Visų pirma, kiekvienas žmogus turi savo paskirtį, savo sielos tipą, savo vystymąsi. Vienam labiau patinka viena, kitam – kita.
Mes einame Kūrėjo link įvairiais keliais ir skirtingu greičiu. Kažkas žengia kaire koja, kažkas dešine, kažkas atsilieka puse žingsnio ir t. t.
Aš nemačiau, kad būtų Baal Sulamo ir Rabašo laiškų bei straipsnių, kurie kartojasi, iš kiekvieno jų reikia pasiimti kažkokį grūdelį.
Bet tai nėra svarbu, nes kai mes juos studijuojame, prieiname prie to, kad viskas mumyse perdirbama, sukramtoma ir duoda rezultatą.
Klausimas. Jei „Šamati“ knyga sukelia man jausmų audrą, ar tai liudija, kad ji tinka man pagal mano sielos tipą ir mano paskirtį?
Atsakymas. Žinoma.
Klausimas. Vadinasi, taip galima patikrinti knygą?
Atsakymas. Ne. Vis tiek Baal Sulamo ir Rabašo knygos yra tai, ką turime. Aš patariu neišblaškyti dėmesio kitoms knygoms.
#247787

Iš 2019 m. kovo 10 d. pamokos rusų kalba

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>