Kreipiuosi į paprastus žmones

Krizė, globalizacija, Platinimas, Sveikata

каббалист Михаэль ЛайтманNesikreipiu į tuos, kurių rankose valdžia ir pinigai, – kreipiuosi į paprastus žmones, į paprastus piliečius, aiškindamas jiems, kokia turėtų būti mūsų visuomenės santykių forma, kokie ryšiai tarp mūsų, kad nebūtų jokių virusų.
Tam nereikia vyriausybės, finansininkų, policijos, teismų ir kt. įsikišimo. Tereikia, kad paprasti piliečiai suprastų, kas jiems bus naudinga.
Pasaulis atsiskleidžia mums kaip integralus, ir jei traktuosime jį kaip integralų pagal tikrąją jo formą, tik laimėsime.
Jei priešais mane yra sistema, su kuria nemoku dirbti, tai, be abejo, negalėsiu jos tinkamai naudoti. Jei esu susipažinęs su šia sistema, su ją veikiančiomis jėgomis, tai galėsiu ją valdyti. Priešingu atveju įsiveržiame į gamtos sistemą ir ją visą griauname.
Kai bandau pažvelgti į pasaulį kaip į integralią sistemą, kur visi sujungti tarpusavyje, staiga pastebiu, kad keičiasi mano tikrovės suvokimas: matau, kaip visi ryšiai užsiveria, ir aš pats įsijungiu į juos. Tai padės man įsitraukti į sistemą ir pajausti joje veikiančią jėgą.
Viskas sujungta į vieną sistemą: negyvoji gamta, augalai, gyvūnai, žmonės. Ir jei norime gyventi gerai, turime į tai atsižvelgti.
#264278

Iš 2020 m. gegužės 4 d. pamokos „Pasaulio vienijimas paskutinėje kartoje“

Daugiau šia tema skaitykite:

Atvesti pasaulį į pusiausvyrą

Koronavirusas – abipusės neapykantos pasekmė

Geriausi vaistai nuo kornaviruso

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>