Priesako džiaugsmas

Dvasinis darbas, Pamokos

каббалист Михаэль ЛайтманPriesakas – tai galimybė atlikti ką nors malonaus Kūrėjui. Ir kuo sudėtingesnė būsena, kuri nejaučiama mano egoizme kaip maloni, tuo geriau. Juk tai reiškia, kad šiame veiksme neturiu egoistinės motyvacijos ir veikiu prieš egoizmą.
Tuomet tai išties vadinasi priesaku, kitaip tariant, vykdau Kūrėjo paliepimą priartėti prie Jo, nepaisydamas savo egoizmo priešinimosi.
Priesako džiaugsmas tas, kad galiu atlikti veiksmus, nukreiptus prieš savo norą mėgautis ir kaskart vis labiau. Tai gali būti nedideli pasiekimai, bet svarbiausia, kad tai būtų vienybės atžvilgiu. Visa, ko man reikia, – tai vienybė su draugais ir pamoka. Šie du instrumentai priartina prie Kūrėjo.
Jeigu kasdien laikausi ir pirmos, ir antros sąlygos – vadinasi, diena nepraėjo veltui. Taip reikia žiūrėti į savo gyvenimą ir tuomet jis bus prasmingas, atneš ypatingą rezultatą.

#274090

Iš 2020 m. lapkričio  17 d. rytinės pamokos „Tikėjimas aukščiau žinojimo“

Daugiau šia tema skaitykite:

Ką reiškia laikytis priesakų?

Kaip įvykdyti Gamtos priesaką

Kam galioja priesakas „pamilk artimą“?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>