Laisvo pasirinkimo programa

Valios laisvė

каббалист Михаэль ЛайтманRešimot – tai mumyse įdėti duomenys, informaciniai genai. Tarsi pirkčiau naują kompiuterį, kuriame kol kas nieko neįdiegta. Ir aš diegiu programą ir jai reikalingus duomenis. Tie duomenys kompiuteryje sukuria tam tikrą būseną.
Lygiai taip sukurtas žmogus. Mumyse jau įdiegta gyvūninė, instinktyvi programa kaip egzistuoti gyvam organizmui. O jos viduje yra dar viena programa, kuri vadinasi „žmogus“ – ji skirta atvesti mus į susiliejimo su Kūrėju pakopą. O šioje programoje gauname duomenis, vadinamuosius „rešimot“.
Programa apdoroja šiuos duomenis ir pagal juos dirba, tačiau čia yra ir dar vienas parametras – viena laisvės pakopa, duota mums, kad galėtume laisvai rinktis, jei norėsime, kad ši programa dirbtų davimo forma, o ne egoistinio gavimo forma. Taip einame pirmyn, valdydami save ir savo gyvenimą.

#283612

Iš 2021 m. birželio 11 d. rytinės pamokos „Kiekviena diena tavo akyse bus kaip nauja“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kas yra rešimot?

Rešimot istorija ir vystymasis

Gyvybės sukūrimas ar rešimot pasireiškimas?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>