Kongresas pagal kūrimo programą

Dvasinis darbas, Kongresai, įvykiai

каббалист Михаэль ЛайтманEuropos kongrese, kuris įvyko liepą Italijoje, norėjome patikrinti, kiek iš tikrųjų atitinkame kūrimo programą. Parašyta: „Padaryk savo norą panašiu į Kūrėjo norą“.
Tai reiškia, kad mūsų vystymosi programa, jos tikslas, visi žingsniai, kuriuos atliekame savo evoliucijos kelyje, turi atitikti Kūrėjo įdiegtą gamtoje programą. Ir tada visos mūsų pastangos bus palaimintos.
Jei lauksime, kol aptiksime, kiek esame priešingi Aukštesniosios jėgos norui ir jo programai, tai mums kainuos labai daug laiko, jėgų ir vers kentėti. Todėl pageidautina jau dabar patikrinti, ar nukreiptas kiekvienas mūsų žingsnis, kiekvienas veiksmas į vienybės pusę, kuri turi lemti viso sudužusio bendros sielos indo susijungimą.
Kūrėjas sąmoningai sudaužė bendrą sielą, kad mes ją atkurtume ir per šį procesą suprastume Kūrėjo prigimtį, tikslą, būseną, į kurią Jis nori mus atvesti. Todėl susijungimas į vieną sielą, kaip vieno žmogaus, Adomo, – tai visos tikrovės, visų pasaulių vystymosi tikslas.
Štai todėl įvykęs Europos kongresas ypač svarbus, juk naudodamiesi mūsų grupe kaip modeliu galime išmoki, kaip suvienyti visą žmoniją.
Jei susivienys pasaulyje ta žmonių dalis, kuri siekia Aukštesniosios jėgos ir todėl vadinasi „Izraelis“ (jašar-kel), jų vienybė paveiks visą likusią žmoniją ir visą kūriniją, ir atves į susivienijimą geruoju ir minkštuoju būdu, pageidautinu ir kūrinių, ir Kūrėjo atžvilgiu.
Labai svarbu, kad Kūrėjo norai, jo programa, tikslas ir mūsų noras, mūsų programa ir tikslas, visas mūsų pasiruošimas kongresui sutaptų. Reikia patikrinti kiekvieną savo žingsnį pagal šį galutinį visos kūrinijos vienybės tašką. Tuo mes pakeliame savo darbą į aukštumas, apie kurias kalba kabalos mokslas.
Kalbam ne apie vieną dešimtuką ar keletą atskirų grupių, o apie tobulą vienybę ir visos kūrinijos susivienijimą, kurio siekiame, susijungdami tarpusavyje: ir kiekviename dešimtuke, ir tarp visų dešimtukų. „Veiksmo pabaiga slypi jau pradiniame sumanyme“, kitaip tariant, mes nuo pat pradžių veikiame su šiuo ketinimu, ir tada visos mūsų pastangos bus palaimintos.
#228064

Iš 2018 m. birželio 10 d. pamokos apie pasiruošimą kongresui

Daugiau šia tema skaitykite:

Pasaulinės sielos uždegimo sistema

Visas pasaulis – vienas dešimtukas

Vienybė – gamtos evoliucijos tikslas

 

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>