Kodėl nėra noro dirbti?

Klausimai ir atsakymai

каббалист Михаэль ЛайтманKomentaras: Būna taip, kad žmogus turi potencialą, yra talentingas, tačiau neturi jokios motyvacijos atlikti kokį nors darbą, nors ir galėtų. Gamtoje, berods, taip nėra. Jei gyvūnas turi potencialą, jis jį visiškai išnaudoja.
Atsakymas: Jų motyvacija „gyvūninė“, todėl ten nėra jokių problemų. Gyvūnai dažniausiai neserga depresija, motyvacijos nestinga. Tiesa, pastaruoju metu ir tai ėmė atsiskleisti, bet tik dėl to, kad jie tai perima iš žmogaus. Tačiau iš prigimties juose to nėra.
Klausimas: Kodėl žmogus turi potencialą, gebėjimus, o motyvacijos trūksta?
Atsakymas: Priežastis ta, kad žmogus išauga virš savo „gyvūninės“ būsenos ir gamta reikalauja iš jo būtent motyvuotų poelgių. „Kam gyvenu?“ – tai ir yra klausimas, iš kur kyla motyvacijos nebuvimas ir visos neigiamos problemos.

#273508

Iš 2020 m. rugpjūčio 28 d. TV laidos „Vadovavimo įgūdžiai“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kabalisto motyvacija

Atskleisti savo dvasinį potencialą

Besišypsanti depresija

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>