Kūrėjo priesakas kiekvienam žmogui

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманReikia stengtis už kiekvieno draugo matyti Kūrėją, kuris slepiasi už jų. Juk Kūrėjas slepiasi taip: Jis neturi pavidalo, neturi galimybės atsiskleisti. Ir todėl Jis kuria tokį ypatingą apvalkalą ir projektuoja save per jį, per visą žmoniją, per Visatą, per visus šio pasaulio reiškinius: negyvąją gamtą, augaliją, gyvūniją ir žmones.
Už viso to stovi Kūrėjas ir todėl per savo santykį su negyvuoju, augaliniu, gyvūniniu pasauliu bei žmonija galime priartėti prie Kūrėjo. Su negyvuoju, augaliniu ir gyvūniniu lygmeniu reikia elgtis teisingai, kitaip tariant, išnaudoti tik tiek, kiek būtina mūsų egzistavimui.
O į žmoniją reikia žiūrėti su meile artimui kaip sau, per ją ateiname prie meilės Kūrėjui. Taip ir pasakyta: „Pamilk artimą kaip save – Aš Kūrėjas“. Kitaip tariant, Kūrėjas tarsi rašo tai kaip savo nurodymą kiekvienam žmogui pasiekti meilę. Per ją ištaisome savo sielą, pabaigiame su materialia tikrove, kurią dabar matome priešais save, ir imame kilti į aukštesnįjį pasaulį.

#283684

Iš 2021 m. birželio 15 d. TV laidos „Eiti pergalint“

Daugiau šia tema skaitykite:

Už kiekvieno draugo matyti Kūrėją

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>